Szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásaink

laptop koszoos 3

Laptop és Számítógép
Tisztítás

Sokan elhanyagolják eszközük szakszerű tisztítását, pedig ezzel évekre meghosszabbíthatják a gép hibátlan működését. A laptop belsejében felgyülemlett por megakadályozza a készülék megfelelő hűtését, ami a következő problémákat okozza: gyorsabban kell pörögnie a ventilátornak így a gép hamarabb lemerül, majd egy idő után néha magától kikapcsol (A véletlenszerű kikapcsolás adatvesztéssel is járhat).
Tapasztalataink alapján a legtöbb laptop azért megy tönkre, mert soha nincs kitakarítva, így a a hő miatt a forrasztások sérülnek és ezeket már gazdaságilag nem éri meg javítani. A másik probléma, hogy sokan otthon próbálják meg kitisztítani a laptopjukat, ami a legtöbb esetben többet árt mint használ.
Évente egyszer
mindenképpen ajánlott egy teljes tisztítás. Nálunk az ár tartalmazza: laptop szétszerelését, ventilátor és hűtőborda szakszerű tisztítását, processzor újrapasztázását és egy teljeskörű külső tisztítást is. 

Ára: 9.900 Ft.

ssd

Tárhelybővítés, Gyorsítás
SSD Csere

Lassú? Lefagy? Sokáig tart mire bekapcsol?

Nem muszáj új gépet vásárolnia. Akár 7-8 éves laptopját vagy számítógépét is sokkal gyorsabbá tudjuk tenni SSD beszereléssel. Miért várna percekig egy oldal betöltésére, ha ez pillanatokon belül is lehetséges? Bízza ránk eszközét és mi akár 1 munkanapon belül szakszerű megoldást nyújtunk a problémára, amire garanciát is vállalunk.

Ára: (tartalmazza az SSD-t és a szerelés költségeit)

  • 120GB SSD: 16.000 Ft-tól.
  • 240GB SSD: 22.000 Ft-tól.
  • 480GB SSD: 30.000 Ft-tól.
  • 1TB vagy nagyobb: 45.000 Ft-tól.
windows kiemelt 2

Windows telepítés
 

Olyan gépet vásárolt amin nincs operációs rendszer vagy esetleg Windows 7-ről szeretne Windows 10-re váltani, de fél hogy adatai, beállításai elvesznek? Mi mindenbe segítünk! Mondja el mire szeretné használni a gépét és az alapján telepítjük fel a használathoz szükséges programokat. 

Ára: 10.000 Ft-tól. 

ertekesites kiemelt 2

Értékeítés és felvásárlás
Egyedi PC összeállítás

Számítógépet vagy laptopot szeretne vásárolni? Mi segítünk Önnek! Régi eszközét felvásároljuk, vagy beszámítjuk az új készülék árába.

Részletekért kattintson az “Érdekel” gombra

Egyéb számítógép és laptop
szolgáltatások

virus 150x150 1

Vírusírtó szoftver telepítése

Személyes adatainak (pl. bankkártya adatok) védelme érdekében kiemelten fontos egy megfelelő vírusírtó használata eszközén. A legnagyobb biztonságot nyújtó vírusírtó programot telepítjük az Ön eszközére, mellyel növekszik a megbízhatóság és gyorsaság egyaránt. 
Ára: 8.000 Ft-tól.

adatmentes 150x150 1

Adatmentés

A Számítógépen / laptopon lévő adatait (képek, dokumentumok) lementjük. Ha nem kapcsol be a készülék, illetve sérült az operációs rendszer, akkor is tudunk biztonsági mentést készíteni.
Ára: 10.000 Ft-tól.

nyomtato 150x150 1

Nyomtató beállítás

Feltelepítjük a nyomtató illesztőprogramját a számítógépére  és beállítjuk a szkennelési funkciót is.  Ha több gépről szeretne nyomtatni, akkor bekötjük az otthoni hálózatba, így vezeték nélkül is tudja használni. 
Ára: 8.000 Ft. 

router 150x150 1

Router beállítás, hálózat kiépítés

Tapasztalataink alapján nagyon sokan nem a megfelelő routert / jelerősítőt vásárolják meg. Mi először elmegyünk Önhöz és megnézzük melyik megoldás lenne a legjobb, hogy az egész lakásban stabil wifi hálózatot építsünk ki.
Ára: 7.000 Ft-tól.

ssd 150x150 1

Tárhely bővítés

Beszereljük eszközébe az Ön által választott méretű tárhelyet. Igény esetén régi adatait is átmásoljuk. 
Ára: 8.000 Ft-tól.

ram 150x150 1

Memória (RAM) bővítés, hibás RAM cseréje

Szinte minden típusú RAM-ot be tudunk szerezni és igény szerint ezeket be is szereljük. 
Ára:
Laptopba: 8.000 Ft.  
PC-be: 6.000 Ft. 

Tablet és Telefon
szolgáltatások

telo 150x150 1

Vásárolt egy új készüléket, de nem tudja átmásolni régi adatait vagy fél, hogy ha megpróbálja az adatvesztéssel jár? Ha minket választ garantáljuk, hogy fényképei, videói, telefonszámai, alkalmazásai új készülékére is átkerülnek. Segítünk az elfelejtett jelszavak visszaállításába is.
Ára: 6.000 Ft-tól. 

virus telefon 150x150 1

Kéretlen tartalmakat jelenít meg eszköze? Állandóan lefagy? Az értesítések tele vannak hirdetésekkel? Folyamatosan kiírja, hogy nincs elegendő szabad tárhely, de már szinte mindent kitörölt? Mi segítünk abban, hogy a kéretlen tartalmak többé ne jelenhessenek meg készülékén és feltelepítünk egy vírusírtó szoftvert ami az adatlopás ellen is védi eszközét.
Ára: 7.000 Ft-tól. 

Szolgáltatás megrendelése

Budapest és vonzáskörzetében kiszállás és óradíj nélkül minden nap 9:00 – 24:00 óráig. Ha helyben nem megoldható a probléma elszállítjuk Öntől a készüléket szervizünkbe.

Hívjon vagy írjon nekünk az itt található megrendelőlapon vagy kattintson a ikonra

Megrendelő lap

Amennyiben csak kérdése van, bátran felteheti a lap kitöltésével.